Geleneksel yöntemlere sağdık kalarak Usta eller tarafından titizlikle kesilen tuğlalar ilk olarak güneş altında bir süre bekletilerek kurutulur.
Güneşte kurutulduktan sonra fırınlanarak pişirilen tuğlalarımız hazır olduklarında paletlenerek nakliye için hazır hale getirilirler. Tuğla üretiminde kullandığımız toprak yapısı itibariyle harman tuğla yapımına en elverişli toprak çeşididir ve yüzlerce yıldır bu amaçla kullanılmaktadır.
RESTORASYON TUĞLA
Geleneksel üretimden modern teknolojilere kadar uzanan deneyimimizle, her türlü hava koşuluna dayanıklı, kaliteli ve şık çözümler sunuyoruz.
Ateş Tuğla, adını toprağın sıcak tonlarından ve fırınlanma sürecinden alıyor. Doğal kiremit rengi ve dokusuyla mekanlarınıza rustik ve samimi bir hava katıyor.
Ocak Tuğlası, zamana meydan okuyan rustik dokusu ve sıcak renkleriyle mekanlarınıza nostaljik bir hava katıyor. Eski Ocak Tuğlası, sadece estetik görünümüyle değil, dayanıklılığıyla da öne çıkıyor.
Saçak, geleneksel çatı yapılarında kullanılan, kendine özgü formu ve dokusuyla dikkat çeken bir tuğla çeşididir. Doğal kiremit rengi ve dayanıklı yapısıyla, çatılara estetik bir görünüm kazandırır.
Şeşhane, doğal toprak tonlarını ve benzersiz altıgen formunu bir araya getiren, mekanlarınıza modern ve rustik bir hava katan özel bir yer ve duvar kaplamasıdır.
İnce Harman, geleneksel tuğla yapım yöntemleriyle üretilmiş, doğal dokusu ve sıcak renkleriyle mekanlarınıza otantik bir hava katan özel bir tuğla çeşididir.